Alpha: Ontmoeten, vragen, ontdekken

Kun je nu nog geloven in God?

Als je kijkt naar de wereld waarin we leven, dan kun je je afvragen: hoe kun je nu nog geloven in God? Als er een God is, waar is Hij dan? Als God echt van mensen houdt, laat Hem dan een einde maken aan deze ellende!

Geloven is voor iedereen een persoonlijke zoektocht. Het begint met één puzzelstukje, waarna er stukje voor stukje puzzelstukjes worden bijgelegd. Maar het blijft een puzzel, ook als je al je hele leven gelooft of met het christelijk geloof bent opgegroeid.

De Alpha wil je uitdagen om voor het eerst of opnieuw te gaan zoeken. En om door te blijven puzzelen als je het totaalplaatje even niet meer ziet. Laat je verrassen!

Wil je meer weten? Kom naar de Alpha!

Op dit moment zijn er meer dan 55.000 Alpha’s wereldwijd in maar liefst 169 landen. Ruim 27 miljoen mensen volgden een Alpha.

De Alpha geeft uitleg over het christelijk geloof. De Alpha is vrijblijvend en gratis voor iedereen van 15 tot 100+ jaar. Tien avonden en een weekend kom je als groep online bij elkaar. Je kijkt naar een filmpje over het christelijk geloof. Daarna praat je in vaste kleine groepjes hierover door. Je zult merken dat je in korte tijd elkaar leert kennen en een band opbouwt.

Twijfel je of het iets is voor jou? Kom online vrijblijvend naar de introductiebijeenkomst om 19.30u op 13 januari en kijk zelf of de Alpha iets voor je is.

De  bijeenkomsten daarna zijn gepland op de woensdagen

20 , 27 januari, 

3,10,24 februari, 

3, 10,17,24,31 maart

Verder is er nog een weekeind in een klooster. ook hier volgt nog info over.

Informatie en deelname

Alle bijeenkomsten zijn online via Zoom (https://zoom.us). Zoom kan je gebruiken op je PC, laptop of op je smartphone. Een camera, geluid en microfoon zijn vereist. Gebruik de Zoom-app op je mobiel. Windows-gebruikers kunnen het beste de Zoom Client for Meetings installeren (https://zoom.us/download).

De eerste avond is de introductie-avond. Dan kan je kijken of je mee wilt doen. Je moet je van te voren hiervoor opgeven, omdat we anders niet de link naar de Zoom-bijeenkomst kunnen sturen.

Aanmelden via: alpha.jozefkerk@hotmail.com

Meer informatie op https://www.facebook.com/alpha.jozefkerk; extra informatie kun je ook krijgen bij:

Pastoor Franken:  rochusfranken@outlook.com
Erik Flikkenschild: eric@flikkenschild.nl
Reinoud Kaasschieter: alpha.jozefkerk@hotmail.com