Boek pastoor Franken uitverkocht. Tweede druk verschijnt half mei.

Het boek van pastoor Franken is reeds uitverkocht. Daardoor is het tijdelijk niet meer via internet of in de boekhandel verkrijgbaar .

Half mei verschijnt een tweede druk. Daarna is het weer overal verkrijgbaar.

Toelichting over het boek.

Iedereen zoekt geluk. Weinigen vinden het. Hoe komt dat? Het geluk lijkt soms net om de hoek te liggen, je kunt het bijna aanraken en toch krijg je het niet te pakken. Hoe komt het dat geluk je zo vaak ontglipt? Dit boek helpt je een uniek antwoord te vinden. Dat doet het met  de hulp van wat misschien wel het best bewaarde geheim ter wereld is: De positieve invloed van het katholieke geloof op je geluk.

Vaak hoor ik van mensen dat ze het zo lastig vinden om met hun kinderen of kleinkinderen te praten over geloof. Misschien kunt u hen mijn boekje cadeau geven? Ik heb het zo luchtig mogelijk en met gevoel voor humor proberen te schrijven.

U kunt het cadeau geven aan familie en vrienden die de Katholieke Kerk de rug toe hebben gekeerd. U kunt het ook zelf gebruiken om u in de inhoud van het geloof te verdiepen. Ik hoop zo dat dit boek u hierbij helpt.

Het boek presenteert de inhoud van het katholiek geloof als een zoektocht naar geluk. Het laat aan moderne mensen – van alle generaties – zien dat het geloof je leven verrijkt. En dat het je helpt de grote hindernis naar geluk te overwinnen. Geluk is namelijk een neveneffect. Je vindt het als je open staat voor wat anders en groter is dan jezelf.

Het boek is na half mei weer te verkrijgen in de boekhandel, via Amazon.nl of via Bol.com.

ISBN  9789493279957