Kleuterkerk

Alle gezinnen in de H. Augustinusparochie, uit Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en waar dan ook, zijn van harte welkom

Wat is Kleuterkerk? De Kleuterkerk H. Augustinus is voor ouders en hun kleinere kinderen tussen ongeveer drie tot zes jaar. Ook broertjes en zusjes en opa’s en oma’s mogen meekomen. Kleuterkerk is samen zingen, samen bidden, samen kleuren, samen vertellen en samen luisteren naar verhaaltjes. De kinderen zitten op het kleed voor het altaar. Zo kunnen ze op een speelse manier het geloof een plekje in hun hart geven. Voor u als ouder biedt de kleuterkerk een ongedwongen manier om het geloof een plaats in uw gezin te geven.

Kleuterkerk is op elke tweede zondag van de maand van 11.30 tot 12.00 in de Sint Jozefkerk te Wassenaar.

Geef je op voor onze nieuwsbrief : kindermis.jozefkerk@hotmail.com

Enthousiast geworden en zin gekregen om te helpen? U kunt ook meehelpen met de werkgroep kleuterkerk. U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u er aan wilt besteden. Heeft u de ‘opa of oma’–leeftijd? Dan bent u  ook nadrukkelijk uitgenodigd om mee te doen: u heeft een schat aan geloofservaring om aan de kinderen door te geven!

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail­bericht naar: kinderkerk.augustinus@outlook.com

Zingt uw (grotere) kind graag? Dan is het misschien leuk, om mee te zingen in het kleuterkerkkoortje! We komen een half uur voor de viering bijeen om de liedjes te oefenen. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Download de folder